Nieuws

park&charge by Qwello

Europese laadpaalexploitant Qwello neemt Park&Charge over

De samenwerking biedt beide partijen de mogelijkheid om versneld op te schalen en zo te voldoen aan de groeiende behoefte aan laadpalen. Park&Charge blijft zelfstandig opereren.

Lees meer

Smart Charging: hoe werkt het?

Om het beschikbare vermogen van laadpalen optimaal te benutten passen we Smart Charging technologie toe. Hoe werkt dat precies?

Lees meer

Transparantie over laadtarieven

Consumenten vinden het vaak onduidelijk wat ze precies betalen aan de laadpaal. Daarnaast zijn de verschillen tussen de tarieven van verschillende palen groot. Park&Charge onderschrijft het belang van transparantie over tarieven. In dit bericht leggen we uit hoe onze tarieven zijn opgebouwd.

Lees meer

Park&Charge verwelkomt: Troy!

Troy is sinds januari 2024 onderhoudsmonteur bij Park&Charge en vindt het heerlijk voor werk van A naar B te rijden. Hij heeft een hobby waar hij maar al te graag zijn bed voor uitkomt. Je leest hier wat dat is.

Lees meer

Laadpaalexploitanten de dupe van vol stroomnet?

Stedin kwam op 27 februari met het nieuws dat hun laadpalen tussen vier uur 's middags en negen uur 's avonds uitgezet moeten worden, omdat het elektriciteitsnet uit zijn voegen barst.

Lees meer

Nieuwe module laadpaal installateur gestart op ROC Aventus

Park&Charge stelt laadpalen en kennis ter beschikking voor de nieuwe module laadpaal installateur op het ROC Aventus. Er is een tekort aan laadpaal experts, dus het nieuwe keuzedeel is een welkome en essentiƫle ontwikkeling voor de duurzame mobiliteit.

Lees meer

Park&Charge verwelkomt: Brian!

Brian is per 1 oktober begonnen als accountmanager en is in deze rol het aanspreekpunt voor (partner)gemeenten. Zijn bucketlist was eigenlijk te lang om op te noemen, maar we kregen hem toch zover om een aantal dingen met ons te delen.

Lees meer

Park&Charge verwelkomt: Niels!

Niels is per 1 oktober begonnen als coƶrdinator beheer en onderhoud en gaat ervoor zorgen dat storingen aan laadpalen zo snel mogelijk worden verholpen. In zijn vrije tijd is hij ook bezig met techniek, zij het in een compleet andere context.

Lees meer

Onze vakmensen in het zonnetje op de aannemers barbecue

Zonder vakmensen kan Park&Charge geen laadpalen plaatsen. Als blijk van waardering organiseerden we op 21 september de aannemers barbecue.

Lees meer

Park&Charge verwelkomt: Steffy!

Inmiddels draagt Steffy al meer dan een jaar haar steentje bij aan duurzame mobiliteit bij Park&Charge. Voorheen werkte ze als flexwerker, maar in augustus sloot ze zich aan bij het team van vaste medewerkers. Benieuwd welke reisbestemmingen zij nog wil afvinken? Lees dan verder.

Lees meer