Nieuws

Transparantie over laadtarieven

Consumenten vinden het vaak onduidelijk wat ze precies betalen aan de laadpaal. Daarnaast zijn de verschillen tussen de tarieven van verschillende palen groot. Park&Charge onderschrijft het belang van transparantie over tarieven. In dit bericht leggen we uit hoe onze tarieven zijn opgebouwd.

Lees meer

Het is tijd dat we versnellen

Of de deadlines voor de klimaatdoelstellingen heilig zijn of niet, we moeten over naar fossielvrij rijden. En het gaat sowieso niet snel genoeg. Als laadpaal exploitanten roepen wij, Park&Charge samen met CityCharging en Opcharge, op tot een verandering van het beleid.

Lees meer

Op vakantie naar Italië met de elektrische auto

Nederland is koploper als het gaat om de hoeveelheid laadpalen. Je zult hier niet snel met een lege batterij komen te staan. Maar de rest van Europa blijft achter en met de elektrische auto op vakantie naar het buitenland is voor velen nog een spannende stap. Zijn er genoeg laadpunten onderweg en op bestemming?

Lees meer

100% groene stroom, wat is dat?

Wanneer je je auto oplaadt aan een Park&Charge paal krijg je groene stroom in je batterij. Dit omdat we elektrisch rijden zo duurzaam mogelijk willen maken. Deze groene stroom nemen wij af bij Greenchoice. We hebben met Greenchoice afgesproken dat zij ons groene stroom leveren. Maar wat is groene stroom precies? En hoe ‘groen’ is de stroom die onze leverancier Greenchoice aanbiedt? We zochten het uit. 

Lees meer

Park&Charge verwelkomt: Sander!

Sander werkt sinds september 2022 als flexwerker voor Park&Charge en sloot zich deze zomer aan bij ons team van vaste medewerkers. Lees verder om Sander beter te leren kennen.

Lees meer

Feestelijke opening Park&Charge kantoor

Gerwin Hip (Park&Charge), wethouder Dylan Lochtenberg en Albert Dorland (Escom) tijdens de opening van het nieuwe kantoor

Na een aantal jaren remote werken kregen we in november 2022 de sleutel van ons eigen pand. 25 mei hebben we ons kantoor feestelijk geopend. Even binnenkijken? In onderstaande video nemen we je mee.

Lees meer

Park&Charge verwelkomt: Casper!

Dit is Casper. Hij is sinds maart werkzaam in de buitendienst van Park&Charge na jarenlang als professioneel schilder gewerkt te hebben. Benieuwd wat Casper op zijn bucketlist heeft staan? Lees het hier.

Lees meer

Park&Charge verwelkomt: Tom!

Dit is Tom. Hij is sinds februari projectleider bij Park&Charge en heeft in zijn functie veel contact met aannemers en netbeheerders. Benieuwd wat Tom graag in zijn vrije tijd doet? Lees het hier.

Lees meer

Park&Charge verwelkomt: Nils!

Nils is pas sinds februari accountmanager bij Park&Charge, maar voelt zich al helemaal thuis. Benieuwd waar hij van op laad en wat er op zijn bucketlist staat? Lees het hier.

Lees meer

Park&Charge verwelkomt: Malou!

Maak kennis met Malou; zij is sinds een half jaar office manager bij Park&Charge. Benieuwd waar zij van op laad en wat er op haar bucketlist staat? Lees het hier.

Lees meer