Duurzaamheid is gemeengoed

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat het anders moet, groener moet. Duurzaamheid is gemeengoed.

Inmiddels is de helft van de vandaag gefabriceerde auto’s al elektrisch. Maar, die moeten ook allemaal opgeladen kunnen worden. En dat is precies waar wij komen kijken! Wij pleiten voor een 100% groen elektrisch laadnetwerk, dat rekening houdt met het gehele ecosysteem van energie en mensen.

Aanhoudende
optimalisatie

Om zoveel mogelijk mensen elektrisch te laten rijden, moeten we de gebaande paden én het gebied daarbuiten slim inrichten. Op basis van lokale data-analyse en het open vergunningen-model maken we stappen om de laadkansen te optimaliseren, op élke plek. Nu, en in de toekomst.

Expertise biedt
perspectief

Wij zijn volledig gefocust op het plaatsen en beheren van elektrische laadpalen. Dankzij deze expertise kunnen we perspectief bieden en maatwerk leveren, volledig gebaseerd op de beste oplossingen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Hierbij implementeren we de nieuwste innovaties, mits het bijdraagt aan onze missie. Maar ontzorgen, dat doen we altijd.

Elektrisch rijden
voor iedereen, overal

Park&Charge heeft oog voor de huidige én toekomstige individuele stroomgebruiker, door middel van:

  • Heldere data-analyse op microniveau
    Dit stelt ons in staat om de energiecapaciteit slim te benutten.
  • De Park&Charge community
    Door te delen en samen te werken wordt de capaciteit van de omgeving zo goed mogelijk benut. Dit maken we mogelijk met een efficiënte KWH-verdeling en time slots.
  • 100% groene stroom
    Bij ons laad je altijd volledig groene stroom. Wij hebben geen fossiele erfenis of vervuilende side business.