Slim en groen laden in je buurt

Wil jij elektrisch laden in je buurt? Dan wil je 100% groene energie en transparante tarieven. Park&Charge is op de hoogte van de laatste innovaties en partner van verschillende gemeenten in Nederland.

100% groen

Onze stroom is 100% groen. Wat betekent dat? Dat onze stroom wordt gewonnen uit groene onuitputtelijke bronnen, zoals wind en zon. Bovendien hebben wij geen relatie of verbintenis met partijen die actief zijn in de fossiele industrie. Meer informatie over waar wij onze stroom vandaan halen lees je in dit artikel.

Snel en kosteloos

Wij plaatsen laadpalen snel en kosteloos. Hoe is dat mogelijk? Dankzij een overeenkomst met jouw gemeente mogen wij laadpalen exploiteren en kunnen wij onze investering door het verkopen van stroom terugverdienen. Vraag het aan en wij zorgen voor een snelle plaatsing, middels heldere communicatie.

Slim laden doe je samen

Jij wil dat de laadpalen in jouw buurt optimaal beschikbaar zijn. En dat willen wij ook! We gebruiken slimme technologie die jouw auto oplaadt en tegelijkertijd de schaarse beschikbare stroom optimaal benut. Zo kunnen jij en je buren samen altijd veilig en slim laden

Een openbare laadpaal aanvragen:

 hoe werkt dat?

Infographic met een tijdlijn van aanvraag tot plaatsing van een laadpaal in je buurt

We werken al met veel gemeenten samen

Kijk hier of er al een laadpaal in je buurt staat.
Toch een laadpaal nodig?

Wil je een laadpaal aanvragen voor jouw buurt?