Park&Charge verwelkomt: Sander!

Maak kennis met onze (net niet) nieuwe collega, Sander. Na het afronden van niet één, maar twee masters is hij in september 2022 begonnen als flexwerker bij Park&Charge. Afgelopen juni sloot hij zich aan bij het team van vaste medewerkers om onder andere team realisatie te ondersteunen. “Met het werk bij Park&Charge draag ik bij aan het verbeteren van de maatschappij. Het duurzame aspect is erg belangrijk voor mij. Daarnaast krijg ik energie van mensen blij maken, iets wat ik in mijn huidige functie vaak kan doen.” Lees hieronder waar Sander nog meer van oplaadt. 

Waar laad jij van op?

Zowel in mijn werk als in mijn persoonlijk leven blijf ik graag bezig en vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren. Als ik een tijd niet zoveel te doen heb word ik neerslachtig. Tijdens corona heb ik daarom veel cursussen gedaan. De laatste, een cursus tot voedingscoach, ben ik nu aan het afronden. Verder geeft het me een goed gevoel om mensen, ook collega’s, te helpen en blij te maken met wat ik voor ze kan doen. In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig en vind ik het leuk om te sporten.

Wat betekent duurzaamheid voor jou?

Voor mij gaat duurzaamheid om het bedenken van slimme oplossingen waardoor we onze kwaliteit van leven kunnen behouden zonder de aarde te belasten. Hoe we nu leven is niet vol te houden voor onze planeet.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Ik woon in Amsterdam. Daar heb je heel veel gezellige mensen, maar weinig natuur. Daarom zou ik met een camper willen reizen naar mooie plekken in bijvoorbeeld Slovenië of Noorwegen. Ook Japan lijkt mee een toffe bestemming. Als ik er een half jaar tussenuit ga wil ik ook wel mensen ontmoeten, dan ga ik niet als een kluizenaar alleen in mijn camper zitten.

Iets anders wat me leuk lijkt om te doen is in een bandje spelen. Vanuit de muziekschool heb ik vaak samengespeeld met mensen en ik jam ook wel eens met vrienden, maar ik heb nog nooit in een serieuze opstelling opgetreden.

Wat is iets wat nog niemand uit het team van je weet?

Ik denk dat een aantal mensen dit wel weten, maar ik heb dit jaar meegedaan aan Adventure Race Amsterdam. Dit is een 14 uurs race waarin je in verschillende rondes (mountainbiken, hardlopen en kanoën) in een bepaalde tijd zoveel mogelijk checkpoints moet vinden in een groot gebied, van Baarn tot Amsterdam. Je doet dit in een team van vier en mag alleen navigeren met kaart en kompas. Om 21:45 startten we en om 12:00 de volgende dag kwamen we aan in Amsterdam. We waren allemaal newbies en daardoor zeker niet de snelste, maar het was wel erg leuk.