Onze vakmensen in het zonnetje op de aannemers barbecue

Laadpalen plaatsen doe je niet alleen. Sterker nog, zonder vakmensen zoals aannemers en monteurs, zouden wij helemaal geen palen in de grond kunnen zetten. De afgelopen acht maanden plaatsten en installeerden de aannemers waar we mee samenwerken in totaal meer dan 1000 Park&Charge palen.

Goede reden om onze aannemers gister, ondanks de regen, in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet. Een middag gevuld met gezelligheid, waaronder pingpong wedstrijdjes en een verhitte quiz om de (laadpalen)kennis eens goed te testen. En voor de mannen met de meeste goede antwoorden waren er leuke prijzen.

Laten we niet vergeten waar men uiteindelijk allemaal voor kwam: het heerlijke eten, verzorgd door DeMaes Cateringservice. Er kwamen allerlei lekkernijen van de elektrische barbecue, voor de gelegenheid aangesloten op onze laadpaal.

Bedankt Van Gelder Groep B.V., Dmissi Electro B.V.,Quint & van Ginkel B.V., Van Dorp, BAM Energie & Water, A.Hak en Mijn installatie partner voor jullie voortdurende inzet in het veld en jullie aanwezigheid tijdens deze geslaagde middag. Samen werken we aan een duurzame toekomst.