Kleine verschillen,
op grote schaal

Met elektrisch rijden maak je een kleine aanpassing in je individuele leven, die op grote schaal impact maakt. Dit staat voorop in de transitie, waar Park&Charge al sinds 2010 aan deelneemt.
Toen
Elektrisch rijden was in 2010 nog minimaal en onbeduidend. Toch zag het Park&Charge-team de voordelen van schoon en duurzaam rijden al in. We begonnen de mogelijkheden van elektrisch rijden (op grote schaal) te onderzoeken.
Vandaag de dag
Laadpalen spelen tegenwoordig een kritische rol in de transitie naar elektrisch rijden. Inmiddels hebben we slimme datatools gebouwd die we inzetten om laadnetwerken te realiseren. We denken na over de inzet van elektrische auto’s als “batterijen”, voor opslag van duurzame energie.
Nu en straks
Maar bovenal willen we mensen en bedrijven de voordelen van elektrisch rijden laten ervaren. Met een persoonlijke en belangstellende benadering nemen we alle mogelijke obstakels weg en maken we “het grote energiesysteem” behapbaar. Zo maken we kleine verschillen op grote schaal, met elkaar. Op weg naar een duurzamere toekomst.