Park&Charge verwelkomt: Casper!

Casper is sinds maart werkzaam in onze buitendienst en zorgt ervoor dat alle EV-net palen werkzaam zijn en blijven. Na 10 jaar als professioneel schilder gewerkt te hebben vond Casper het tijd voor een nieuwe uitdaging en bovenal stabiliteit. “Het werk als schilder heeft nooit vastigheid geboden, nu bij Park&Charge heb ik dat wel. Ik leer graag nieuwe dingen en wil mezelf blijven ontwikkelen en daar krijg ik bij Park&Charge genoeg de mogelijkheid voor. Ik leer elke dag wat nieuws en ga met een voldaan gevoel naar huis.” Lees verder om Caspers geheime talent te weten te komen.

Waar laad jij van op?

Ik vind het heerlijk om in de avond te fitnessen, dit doe ik vier keer per week. Wanneer ik klaar ben met mijn sessie heb ik echt een voldaan gevoel, is mijn hoofd weer fris en staan al mijn gedachtes even op nul. Daarnaast vind ik het belangrijk om te ontspannen en bijvoorbeeld samen met mijn vriendin een dagje wellness te pakken. Lekker in de sauna en in het bubbelbad, daar laad ik echt van op en zo sluit ik mijn week regelmatig af!

Wat betekent duurzaamheid voor jou?

Duurzaamheid is voor mij zorgen dat de wereld en je leefomgeving zo gezond en schoon mogelijk wordt, efficiënt omgaan met energie en verspilling tegengaan.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Als kind gingen we in de vakanties altijd naar de camping in Nederland, ik ben nog nooit met het vliegtuig op vakantie geweest. Dit jaar ga ik naar Kroatië en vlieg ik dus voor het eerst! Ik ben erg close met mijn ouders, mijn broer en mijn zus en zou heel graag een reis maken met hen om samen zoveel mogelijk mooie plekken te zien. Mijn zus heeft nu een dochter van 7 maanden dus dit is iets voor in de toekomst. Het lijkt me ook gaaf om parachute te springen met mijn familie, maar dan wel in het buitenland met mooie natuur om ons heen. Ik denk alleen niet dat mijn moeder het durft…

Wat is iets wat nog niemand uit het team van je weet?

Ik heb vroeger veel sporten beoefend. Vanaf mijn achtste heb ik geskateboard en ik was hier aardig goed in. Ik heb prijzen gewonnen bij wedstrijden en zelfs een sponsor gekregen. Op latere leeftijd heb ik skateboarden ingewisseld voor voetballen en hier ook op hoog niveau gespeeld. Toen ik eenmaal ging werken is het sporten meer naar de achtergrond geschoven, maar op lekkere zomerdagen komt mijn skateboard nog wel eens tevoorschijn en ook trap ik nog steeds een balletje op zijn tijd!