Park&Charge verwelkomt: Brian!

We hebben een nieuwe accountmanager: Brian! Tijdens de eindstage van zijn studie mechanical engineering werkte hij voor het eerst als accountmanager. Dat beviel zo goed, dat hij daar na zijn afstuderen mee door is gegaan en nu dus bij Park&Charge in dezelfde rol aan de slag gaat. “Ik heb nog niet veel kennis van laadpalen, maar met mijn achtergrond in engineering denk ik dat ik het snel onder de knie zal hebben. Daarnaast hou ik wel van een uitdaging, dus een sector die zich constant aan het ontwikkelen is past goed bij mij.” Lees hieronder waar Brian nog meer energie van krijgt.

Waar laad jij van op?

Ik krijg energie van allerlei soorten activiteiten. Of het nu een drankje is met vrienden, een voetbalwedstrijd of nieuwe dingen proberen, ik vind bijna alles leuk. Als vrienden mij vragen om iets te gaan doen, ga ik altijd mee. Voor mij is het belangrijkste dat je een leuke tijd hebt een mooie herinneringen maakt. Stilzitten doe ik niet graag, ik zoek wel altijd een volle planning op.

Daarnaast kan ik goed praten en benut ik dit talent in de sponsor commissie van mijn voetbalvereniging. Als ik een avondje thuis ben game ik en speel ik bijvoorbeeld FIFA competities. Dan zit je in een team met 10  andere (willekeurige) mensen. Ik heb mijn gamecomputer zelf gebouwd. Het was er leuk om te doen, maar een dure hobby om voort te zetten.

Wat betekent duurzaamheid voor jou?

Voor mij is duurzaamheid efficiënt omgaan met de beschikbare, het liefst hernieuwbare, middelen. Verspilling of onnodig verbruik van wat dan ook vind ik enorm zonde.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Mijn bucketlist is te lang om hier op te noemen; er zijn nog talloze dingen die ik wil uitproberen of leren. Als ik dan toch iets moet kiezen, ik kan bijna een vinkje zetten achter het halen van mijn motorrijbewijs. Dit stond al erg lang op mijn lijstje.

Wat reizen betreft zou ik nog graag naar Noorwegen gaan en de North Coast 500 route in Schotland volgen. Lekker met de auto en de tent en dan op het moment zelf kijken of ik in mijn tent slaap of ergens in een huisje. Vroeger kampeerden we wel eens en ik vind het nog steeds heerlijk; het geeft me een gevoel van vrijheid. En mocht ik ooit onbeperkte financiële middelen hebben, dan zou ik mijn vliegbrevet halen.

Wat is iets wat nog niemand uit het team van je weet?

Ik ben een open persoon en zeg daarnaast vaak wat ik denk. Dingen die het team nu nog niet weet zullen vrij snel aan het licht komen. Mensen kunnen mij vrijwel alles vragen en ik zal eerlijk antwoorden. Dus vraag geen dingen waar je eigenlijk het antwoord niet op wilt weten, haha. Ik probeer wel op te letten met mijn directheid, want sommige mensen hebben er moeite mee wanneer ik te eerlijk ben. Ik pak het iets meer in, zodat het minder hard overkomt.