Park&Charge verwelkomt: Malou!

Maak kennis met Malou; zij is sinds een half jaar office manager bij Park&Charge. Als echte duizendpoot zorgt ze ervoor dat alle kantoor aangelegenheden op rolletjes lopen. In haar functie als office manager is geen een dag hetzelfde. “Ik zit op de klantenservice, ontwikkel me steeds meer op HR zaken en ondersteun mijn collega’s daar waar nodig. Dit maakt het werken bij Park&Charge dynamisch en uitdagend,” aldus Malou. Dus heb je een extra handje nodig? Malou staat paraat!

Waar laad jij van op?

Ik vind het heerlijk om naar de sportschool te gaan. Daar doe ik vooral krachttraining. Cardio sla ik over, want mijn conditie is niet zo goed. Daarnaast vind ik het leuk om gezellig met vriendinnen wijntjes te drinken of (alleen of samen) series en films te kijken. Ik ga ook wel eens uit in het weekend, maar dat doe ik niet heel vaak. Een hobby heb ik niet echt, ik raak namelijk snel op dingen uitgekeken. Een tijdje terug ben ik bijvoorbeeld met een vriendin gaan schilderen, maar dat hebben we precies een maand volgehouden. Nu liggen de verfspullen weer in de kast te niksen.

Wat betekent duurzaamheid voor jou?

Duurzaamheid is voor mij bijdragen aan de wereld, zodat deze zo lang mogelijk behouden blijft voor iedereen. Niet alleen voor deze generatie maar ook voor alle generaties die na ons komen.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Ik ben dol op citytrips en zou heel graag op rondreis door Amerika willen. Steden zoals Miami en Los Angeles vind ik echt tof. Het enige probleem is dat ik last heb van heimwee, dus de rondreis kan niet te lang duren. Hier moet ik nog even een oplossing voor verzinnen, want een rondreis in een week tijd klinkt onmogelijk.

Wat is iets wat nog niemand uit het team van je weet?

Van jongs af aan wilde ik heel graag politieagente worden. Ik heb de vooropleiding gevolgd en vond het ook leuk, maar heb er na het afronden niets meer mee gedaan omdat de onregelmatige diensten niets voor mij waren. Dat was voor mij de voornaamste reden om te stoppen.