Park&Charge verwelkomt: Nils!

Nils is pas sinds 1 februari accountmanager bij Park&Charge, maar voelt zich al helemaal thuis. Samen met twee andere collega’s werkt hij met verschillende gemeenten om het plaatsen van laadpalen zo makkelijk mogelijk te maken. “Met elke gemeente heb je andere afspraken. Dat maakt het afwisselend, maar daardoor is het soms ook een uitdaging om een goede oplossing te vinden. Gelukkig is iedereen bij Park&Charge gemotiveerd en behulpzaam, dus we komen er altijd wel uit!” Lees verder voor een leuk feitje over de destijds 19-jarige Nils.

Waar laad jij van op?

Een van de belangrijkste reden waarom ik werk is zodat ik op vakantie naar de zon kan. Het liefst doe ik dit in de winter. Van de zon laad ik echt op; zonlicht geeft zoveel positieve energie. Als ik in de winter thuis blijf bijvoorbeeld, dan duren de dagen lang, heb ik veel minder zin in dingen en heb ik weinig energie. Begin dit jaar, voordat ik bij Park&Charge begon, heb ik op een zeilboot langs onbewoonde eilanden gezeild. Dan ben je de hele tijd buiten. Buiten zijn in combinatie met de zon is mijn ultieme manier om op te laden. Daarnaast vind ik het ook lekker om te ontspannen en te niksen.

Wat betekent duurzaamheid voor jou?

Voor mij is duurzaamheid slimmer omgaan met energie, bewuster leven en verspilling tegengaan. Dus slimmere oplossingen verzinnen in plaats van het uitputten van fossiele brandstoffen en de wereld mooier maken in plaats van kapot maken.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Als ik alles zou kunnen doen, dan zou ik een hele grote muziek tour maken langs toffe podia in binnen- en buitenland met mijn eigen muziek. Maar om dat te kunnen doen heeft het 100% van je aandacht nodig en moet je er ook geld mee verdienen. Denk dus niet dat dit een realistisch bucketlist item is. 

Een langere tijd op reis gaan staat ook op mijn bucketlist. Ik weet nog niet waar naar toe, als het zonnetje maar schijnt. En ik wil graag een hond! Die staat hoog op het lijstje en is ook wat realistischer dan een tour, haha. Ik wil al heel mijn leven een hond, maar ben veel weg dus ik zou het egoïstisch en zielig vinden om er nu eentje te nemen. Maar misschien neem ik een hond wanneer ik later dit jaar ga samenwonen!

Wat is iets wat nog niemand uit het team van je weet?

Wat misschien nog niet iedereen van mij weet is dat ik zang gestudeerd heb aan het conservatorium. Zingen maakt nu ook nog een groot deel uit van mijn werkende leven; ik treed nog op in theaters en bij poppodia. Ook heb ik op mijn 19e in een boyband gezeten, Men2B. We stonden zelfs op nummer 1 in de hitlijst!