Gerwin Hip (Park&Charge), wethouder Dylan Lochtenberg en Albert Dorland (Escom) tijdens de opening van het nieuwe kantoor

Feestelijke opening Park&Charge kantoor

Van start-up naar scale-up

In 2016 begon Park&Charge met een klein team van drie mensen. Werken deden we thuis of op kantoor bij Overmorgen in Amersfoort. Toen in 2019 corona zijn intrede deed hebben we anderhalf jaar alleen maar digitaal gewerkt. Tussen de lockdowns door ontmoettten we elkaar in Klein Berlijn in Apeldoorn of in De Klub in Utrecht. We hebben zelfs flexplekken gehad in Zwolle. In november 2022 zijn we eindelijk ons eigen pand betrokken in Veenendaal. De dag dat we daar binnenliepen was de vloer nét droog en stonden er alleen wat bureaus met schermen. Internet ‘leenden’ we een tijdje bij de buren. Maar nu is ons kantoor helemaal compleet, inclusief wifi!

Wat een verschil als we het begin van Park&Charge vergelijken met het heden. Ons team is inmiddels flink gegroeid en is ook zeker nog niet klaar met groeien. Sinds begin dit jaar mogen we werken in een mooi ingericht kantoor dat van alle gemakken is voorzien. Niet alleen hebben we hele fijne werk- en overlegplekken, maar ook nog een prachtig werkcafé. Donderdag 25 mei vierden we de officiële opening van ons mooie stekje. Aan alle aanwezigen en betrokken partijen: bedankt voor de gezelligheid en inzet.