Medewerker realisatie

Ben jij een ster in het onderhouden van contacten en contracten met een groot aantal stakeholders (zoals aannemers en netbeheerders) en draag jij graag je steentje bij aan de ontwikkeling van elektrisch rijden in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
De backoffice heeft een sleutelrol in het primaire proces van Park&Charge. Realisatie zorgt ervoor dat partners de laadpalen plaatsen en aansluiten. Beheer & Onderhoud zorgt ervoor dat wij de beloofde kwaliteit aan onze klanten nakomen en dat de exploitatie van de palen wordt gemonitord.

Als medewerker in het team realisatie stem je de plaatsing van de laadpalen af met de aannemer en de netbeheerder en zorg je ervoor dat de palen worden geactiveerd. Ook het voorraadbeheer van de laadpalen bij de aannemers hoort hierbij, zo zorg je ervoor dat de plaatsing geen vertraging kan oplopen vanwege onvoldoende voorraad. Hiervoor houd je nauw contact met de leverancier van de laadpalen. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe projecten en pilots.

Je bent de medewerker realisatie die wij zoeken als…

 • Je een sociaal persoon bent en het leuk vindt om veel in contact te zijn met verschillende partijen;
 • Je niet op je mondje gevallen bent en je mensen verantwoordelijk durft te houden voor gemaakte afspraken;
 • Je flexibel bent. Werktijden zijn in principe tussen half 9 en 5, maar soms zoeken aannemers eerder op de ochtend al contact;
 • Je HBO werk- en denkniveau hebt;
 • Je houdt van afwisselend werk;
 • Je kennis hebt over, of affiniteit hebt met laadinfrastructuur en laadinnovaties.

Dit bieden wij jou:

 • Een vooruitstrevend bedrijf waar je bijdraagt aan de groei ambities en ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;
 • Een budget om je thuiswerkplek in te richten;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: 30 vakantiedagen per jaar en premievrij pensioen bij A.S.R;
 • Vooruitstrevend mobiliteitspakket: een Shuttel kaart voor zakelijke reizen;
 • Mogelijkheid tot hybride werken. Zo kan je werk en privé goed in balans houden en de beste versie van jezelf zijn

 

Soort dienstverband: 32-40 uur

Salaris: €3.200 en €3.700 bruto per maand (o.b.v. 40 uur)

 

Match?
Dan ontvangen we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV graag via malou@parkncharge.nl. Voor meer informatie over het proces kun je contact opnemen met malou@parkncharge.nl

 

Over Park&Charge
Park&Charge draagt bij aan duurzame mobiliteit in Nederland door laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen te realiseren, beheren en onderhouden.  Wij zijn een scale-up, een jong en dynamisch bedrijf dat snel groeit. Park&Charge is de grootste onafhankelijke en 100% duurzame laadpaalexploitant van Nederland. Eind dit jaar hebben we in totaal bijna 12.000 laadpunten in exploitatie. Onze laadpalen staan in de openbare ruimte en bij bedrijven.

Het aantal laadpalen dat we jaarlijks nieuw realiseren en beheren willen we exponentieel laten groeien. We gaan daarom verder opschalen in Nederland en zetten mogelijk ook de stap over de grens. We verwachten dat ons team daardoor groeit van 15 vaste collega’s naar ongeveer 20 eind 2024.

Park&Charge is een vooruitstrevende organisatie, met een platte organisatiestructuur waarin het team zelf-organiserend en verantwoordelijk is voor het behalen van resultaten en oplossen van problemen. We zijn overtuigd van operational excellence als cruciale fundatie voor onze snelle groei en zoeken continu naar verbetermogelijkheden om meer klantwaarde te leveren.  Dit doen we door het proces steeds efficiënter in te richten, maar ook door slim gebruik te maken van data en tooling. Met onze core business dragen we dagelijkse bij aan een duurzame leefomgeving en dit doorleven we ook in de manier waarop we werken. We werken (gedeeltelijk) remote, met een goede mix tussen thuis en op kantoor in Veenendaal werken. Daarin vinden we het belangrijk om nauw met elkaar in verbinding te blijven, dit doen we digitaal maar ook met individuele- en team ontmoetingen op verschillende locaties.