Gratis openbare laadpaal
aanvragen Moerdijk

Laadpaal vaak bezet? Of geen laadpaal bij jou in de buurt in Moerdijk? Vraag nu gratis een openbare laadpaal aan en ontvang een VVV cadeaubon of een Nationale goede doelen bon ter waarde van €25*. Regel het binnen 2 minuten.

Bij het kiezen van een cadeau ga ik ga akkoord met de actievoorwaarden.

*Je ontvangt de tegoedbon wanneer wij jouw aanvraag goedkeuren en doorzetten naar de gemeente. Lees onze actievoorwaarden voor meer informatie.

Vraag een laadpaal aan in Moerdijk

  • Gratis en binnen 2 minuten aanvragen
  • Veelal geplaatst binnen 300 meter van je adres
  • Binnen 5 tot 6 maanden geregeld
  • 24/7 storingsdienst

100% groen

Snel en kosteloos

Aanvraag gedaan, en nu?

Er wordt goed nagedacht over de locatie van een nieuwe laadpaal. Er moet een stroomkabel in de buurt liggen, de locatie moet goed bereikbaar zijn en bomen moeten kunnen blijven groeien. Na akkoord van de gemeente kunnen we snel aan de slag! In de meeste gevallen plaatsen we de paal binnen 300 meter van het adres van de aanvrager. 

In de infographic zie je hoe het proces van aanvraag naar realisatie precies in zijn werk gaat.

Nieuwe EV-rijder?

Om te kunnen laden bij een openbare laadpaal heb je in de meeste gevallen een laadpas nodig. Per laadpasaanbieder kunnen de prijzen en het aanbod verschillen. In het overzicht van https://laadpaswijzer.nl/laadpas-vergelijken/ vindt u de up-to-date tarieven en alle belangrijke kenmerken van verschillende laadpasaanbieders (EMSP’s).