Park&Charge verwelkomt: Annejet!

Dit is Annejet. In september is ze begonnen als flexwerker en vanaf februari komt ze ons team voor vier dagen per week versterken als medewerker backoffice. “Als flexwerker hield ik me vooral bezig met het verwerken van aanvragen. Wat ik fijn vind aan Park&Charge is dat ik hier de vrijheid krijg om te ontdekken waar mijn kwaliteiten en interesses liggen. Afgelopen weken werd ik bijvoorbeeld ingewerkt bij Realisatie en Marketing & Communicatie, lekker afwisselend!” Leer Annejet hieronder beter kennen. 

Waar laad jij van op?

Zonneschijn! De Hollandse winter is echt niet mijn ding… Na een drukke week vind ik het heerlijk om in mijn eentje te ‘niksen’, een beetje te theeleuten met een vriend/vriendin in de stad, of een wandeling te maken in de natuur. Ik ben sinds kort begonnen met breien en daar word ik helemaal zen van. Dit klinkt alsof ik de oma levensstijl me eigen heb gemaakt, maar dat valt wel mee hoor, haha. Feestjes staan ook gewoon nog op de agenda. Daarnaast maak ik sinds afgelopen zomer deel uit van een voetbalteam waar ik elke woensdag mee train en doe ik af en toe yoga. Zo blijf ik een beetje fit.

Wat betekent duurzaamheid voor jou?

Duurzaamheid voor mij is manieren vinden om te gebruiken wat we hebben, zonder de planeet uit te putten. Meer geven, minder nemen.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Ik zou graag nog voor een periode in het buitenland willen wonen. Het liefst Spanje of Portugal, zodat ik de Nederlandse winter kan ontduiken. Lange, verre reizen waar je van locatie naar locatie gaat zijn niet voor mij, ik vind een thuisbasis wel prettig. Daarnaast wil ik  graag leren surfen. Ik woon al 8 jaar om de hoek bij Scheveningen, maar op de een of andere manier is het er nog nooit van gekomen. Tijd dat ik dat ga doen!

Wat is iets wat nog niemand uit het team van je weet?

Best veel denk ik, aangezien ik net kom kijken. Ik heb helaas geen grote verborgen talenten of iets dergelijks. Hmm, even denken… Ik ben de 3e van 4 meiden (ja, arme vader) en ben opgegroeid met veel (huis)dieren: kippen, geiten, konijnen, katten en ratjes.