Een openbare laadpaal of laadplein aanvragen bij jou in de buurt

Denk je dat er in jouw buurt behoefte is aan een laadpaal of laadplein? Misschien ga je elektrisch rijden of je rij je dit zelfs al? Laat het ons weten via onderstaand aanvraagformulier zodat wij kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Aanvraagformulier

  Ja, ik accepteer dat mijn gegevens gedeeld worden met de gemeente als daarom wordt gevraagd.

  Wat gebeurt er na het aanvragen van een laadpaal?

  • De behoefte aan openbare laadpalen op de aangevraagde locatie bekijken we in een datamodel. We kijken ook naar de aanwezigheid van andere openbare laadpalen en de mogelijkheid om op een eigen oprit te laden. Binnen 5 werkdagen hoort de aanvrager of er behoefte is aan een (extra) openbare laadpaal.
  • Is er behoefte aan een (extra) openbare laadpaal of laadplein? Dan zoeken we, samen met de gemeente, een geschikte locatie. Wil je weten hoe het hele proces er uit ziet tot het moment dat de laadpaal gebruikt kan worden? Bekijk dan onze infographic.
  • Om een openbare laadpaal of laadplein te realiseren hebben wij een samenwerking met de gemeente nodig. Bekijk in dit overzicht of we al een samenwerking hebben met jouw gemeente. Staat jouw gemeente er niet tussen? Dan kan je alsnog je aanvraag indienen, dan proberen we ook met jouw gemeente een samenwerking aan te gaan.
  • Heb je nog meer vragen? Bekijk dan onze FAQ voor de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen stuur ons dan een bericht via ons contactformulier en dan beantwoorden we jouw vraag.

  Wij werken al samen met de volgende gemeenten

  Start typing and press Enter to search