Openbare laadpaal
aanvragen Leiderdorp

Woon je in Leiderdorp, rijd je elektrisch of wil je dit gaan doen en heb je geen eigen oprit? Vraag dan kosteloos een openbare laadpaal aan.

Leiderdorp bereidt zich voor op een groeiend aantal elektrische auto's

In 2050 wil de gemeente Leiderdorp CO2 neutraal zijn. Een belangrijk onderdeel hierin is het stimuleren van elektrisch rijden. Om de inwoners laadzekerheid te bieden vindt de gemeente het belangrijk dat er voldoende openbare laadpalen zijn. Daarom heeft de gemeente Leiderdorp overeenkomsten afgesloten met verschillende laadpaalaanbieders (CPO’s), waaronder Park&Charge. Kijk voor meer informatie over de visie van de gemeente Leiderdorp op laadinfrastructuur op de gemeentewebsite. Of vul meteen het aanvraagformulier in.

Laden op eigen terrein

Ook voor laden op het terrein van je bedrijf kun je bij Park&Charge terecht. Op private terreinen realiseren we laadpleinen en DC-laders. Dit kan op de aansluiting van je bedrijf of met een MLOEA aansluiting. Bij deze laadoplossingen is er altijd sprake van maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op

Leuk weetje

In heel 2021 is er door te laden aan de Park&Charge laadpalen in Leiderdorp al meer dan 70 ton CO² bespaard! En door alle nieuwe laadpalen en de groei van het EV-rijden is dit in 2022 al bijna geëvenaard!

Bekijk waar nu al laadpalen staan bij jou in de wijk.

Ben je nu al op zoek naar een oplaadpunt in de gemeente Leiderdorp? Kijk dan op oplaadpunten.nl voor een overzicht van alle laadpunten en zoom in op Leiderdorp.

Extra informatie

Kijk voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven op onze website.

Bij een storing kun je bellen met het storings- en calamiteitennummer:
+31 (0) 88 807 57 00 (24/7 bereikbaar). Je wordt dan doorverbonden met onze helpdesk.

Neem voor overige vragen contact met Park&Charge via klantenservice@parkncharge.nl

Een overzicht van de locaties van een laadpalen binnen de Gemeente Leiderdorp

Wij werken samen met de volgende gemeenten