Gratis openbare laadpaal
aanvragen Leiderdorp

Laadpaal vaak bezet? Of geen laadpaal bij jou in de buurt in Leiderdorp? Vraag nu gratis een openbare laadpaal aan en ontvang een VVV cadeaubon of een nationale goede doelen bon ter waarde van €25*. Regel het binnen 2 minuten.

Bij het kiezen van een cadeau ga ik ga akkoord met de actievoorwaarden.

*Je ontvangt de tegoedbon wanneer wij jouw aanvraag goedkeuren en doorzetten naar de gemeente. Lees onze actievoorwaarden voor meer informatie.

Vraag een openbare laadpaal aan in Leiderdorp

  • Gratis en binnen 2 minuten aanvragen
  • Veelal geplaatst binnen 300 meter van je adres
  • Binnen 5 tot 6 maanden geregeld
  • 24/7 storingsdienst

100% groen

Snel en kosteloos

Leiderdorp bereidt zich voor op een groeiend aantal elektrische auto's

In 2050 wil de gemeente Leiderdorp CO2 neutraal zijn. Een belangrijk onderdeel hierin is het stimuleren van elektrisch rijden. Om de inwoners laadzekerheid te bieden vindt de gemeente het belangrijk dat er voldoende openbare laadpalen zijn. Daarom heeft de gemeente Leiderdorp overeenkomsten afgesloten met verschillende laadpaalaanbieders (CPO’s), waaronder Park&Charge. Kijk voor meer informatie over de visie van de gemeente Leiderdorp op laadinfrastructuur op de gemeentewebsite. Of vraag meteen een laadpaal aan.

Leuk weetje

In heel 2021 is er door te laden aan de Park&Charge laadpalen in Leiderdorp al meer dan 70 ton CO² bespaard! En door alle nieuwe laadpalen en de groei van het EV-rijden is dit in 2022 al bijna geëvenaard!

Extra informatie

Kijk voor onze actuele tarieven op onze tarievenpagina.

Heb je vragen over het aanvraagproces of andere algemene vragen? Neem contact met ons op via klantenservice@parkncharge.nl