Een laadplein aanvragen bij PARKnCHARGE

Een laadplein aanvragen bij mij in de buurt!

Denk je dat er in jouw buurt veel behoefte is aan een laadplein? Laat het ons weten, zodat wij er meteen mee aan de slag kunnen.

Aanvraagformulier

  Ja, ik accepteer dat mijn gegevens gedeeld worden met de gemeente als daarom wordt gevraagd.

  Hoe bepaalt ParknCharge waar een laadpaal komt?

  ParknCharge vindt het belangrijk dat iedereen een laadplein in de buurt heeft. Daarom kijken we per gemeente op welke plekken er precies behoefte is aan een laadplein. Voor het plaatsen van de laadpleinen vraagt ParknCharge toestemming aan de gemeente.

  Gaat de gemeente akkoord? Dan verzorgen wij een laadplein met 2 laadpalen. Hiervan kunnen 4 auto’s tegelijk gebruikmaken.

  Wat gebeurt er na het aanvragen van een laadpaal?

  • De behoefte aan openbare laadpalen op de aangevraagde locatie wordt bekeken in een datamodel. Daarna kijken we naar de aanwezigheid van andere openbare laadpalen in de buurt en gaan we op zoek naar locaties waar een laadpaal het straatbeeld zo min mogelijk verstoort.
  • Op basis van deze informatie bepalen we met de aanvrager een geschikte locatie.
  • PARKnCHARGE vraagt goedkeuring aan de gemeente om laadpalen te plaatsen. Daarna volgt een verkeersbesluit en vragen wij een netaansluiting aan.
  • Na akkoord plaatsen wij 2 laadpalen (een laadplein) in een Power-Smooth configuratie (zie de tarieven pagina voor uitgebreide informatie) . Zo kunnen we verschillende vermogens aanbieden en zijn onze laadpleinen voorbereid op de toekomst. Het aantal gereserveerde parkeerplekken hangt af van de parkeerdruk. Meestal beginnen we met 2 plekken.
  • PARKnCHARGE beheert en onderhoudt het laadplein. Zelf hoef je dus niets te doen.

  Wij werken al samen met de volgende gemeenten

  Start typing and press Enter to search