Wil je een laadpaal voor je elektrische auto, maar heb je geen eigen oprit?

Dan kun je gratis een openbare laadpaal aanvragen bij PARKnCHARGE. Wij doen de rest!

Bij ons kun je eenvoudig én gratis een openbare laadpaal aanvragen als je geen eigen oprit hebt. Voor het plaatsen van een laadpaal hebben wij toestemming van de gemeente nodig.

We kunnen je snel helpen wanneer PARKnCHARGE al een overeenkomst heeft met jouw gemeente. Op deze pagina zie je een overzicht van de gemeenten waar wij momenteel mee samenwerken. Werken wij nog niet samen met jouw gemeente? Dien dan ook je aanvraag in. Wij nemen hierover contact op met de gemeente.

PARKnCHARGE laadplein: veruit de gemakkelijkste laadoplossing

PARKnCHARGE Laadplein

Afhankelijk van de behoefte op jouw locatie kunnen wij één of meerdere laadpleinen realiseren. PARKnCHARGE beheert en onderhoudt het laadplein en verzorgt de exploitatie hiervan. Zelf hoef je dus niets te doen! Een laadplein bestaat uit ten minste 2 laadpalen met 2 laadplekken per laadpaal. Hiervoor zijn diverse opstellingen mogelijk, zodat we ook voor jouw situatie een maatwerkoplossing kunnen bieden.

Hoe bepaalt PARKnCHARGE waar een laadpaal komt?

PARKnCHARGE vindt het belangrijk dat iedereen een laadplein in de buurt heeft. Daarom kijken we per gemeente op welke plekken er precies behoefte is aan een laadplein. Voor het plaatsen van de laadpleinen vraagt PARKnCHARGE toestemming aan de gemeente.

Gaat de gemeente akkoord? Dan verzorgen wij een laadplein met 2 laadpalen. Hiervan kunnen 4 auto’s tegelijk gebruikmaken. Zo zijn onze laadpleinen voorbereid op de toekomst waarin elektrische auto’s steeds populairder worden. De laadpalen plaatsen wij zoveel mogelijk op plekken waar ze het straatbeeld niet verstoren.

PARKnCHARGE Laadplein op de zaak

Waar je de laadpleinen van PARKnCHARGE al kunt vinden

Al heel wat auto’s maken gebruik van de laadpalen van PARKnCHARGE. Deze vind je op meer dan 100 en de komende jaren op duizenden plekken in Nederland. Binnenkort ook bij jou in de buurt?

Direct een openbaar laadplein aanvragen

Denk je dat er in jouw buurt veel behoefte is aan een laadplein? Laat het ons weten, zodat wij er meteen mee aan de slag kunnen. Wil je meer weten over ons en wat we doen? Lees de antwoorden op veelgestelde vragen of contact met ons op – wij geven je graag persoonlijk antwoord.

Wij werken samen met de volgende gemeenten

Start typing and press Enter to search