Park&Charge verwelkomt: Troy!

Troy is sinds januari 2024 onderhoudsmonteur bij Park&Charge, maar heeft niet altijd in de techniek gezeten. Na vier jaar als meubelbezorger gewerkt te hebben, kwam hij terecht bij een van onze concullega’s, waar hij in het magazijn werkte. Daar kwam hij erachter dat service toch meer zijn ding was. “Ik vind autorijden heerlijk, het geeft me een gevoel van vrijheid. Storingen oplossen en service uitvoeren betekent dat ik lekker van A naar B mag rijden. Daarnaast ben ik van mening dat laadpalen de toekomst zijn, het is interessant om daar aan bij te kunnen dragen.”

Waar laad jij van op?

Hondensport. Dat doe ik met veel plezier. Ik zet er vrijwillig mijn wekker voor en ben gelijk klaar om te gaan als ik mijn bed uitstap. Ik heb nu een hond van 2,5, Turbo, en een puppy van 17 weken, Tika. In oktober gaat Turbo zijn keuring halen, daarna gaat hij naar Amerika om daar als politiehond te werken. Als hij weg is, ga ik verder met het trainen van Tika. Als zij geschikt is voor de hondensport blijf ik met haar trainen, anders gaat ze naar mijn vriendin. Zij heeft een groot terrein waar Tika het goed naar haar zin zal hebben.

Wat betekent duurzaamheid voor jou?

Mijn moeder werkt voor een Zeeuwse milieuorganisatie en heeft duurzaamheid hoog staan. Zij koopt biologisch eten en eten met beter leven keurmerk. Verder let ze goed op wanneer ze spullen koopt. Ik ben dus heel duurzaam opgevoed. Nu vind ik duurzaamheid ook belangrijk, maar ik let er wel minder op dan mijn moeder.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Als ik oud ben wil ik met een camper de wereld rond. Nu heb ik daar geen tijd voor, maar zodra ik met pensioen ben verkoop ik alles en vertrek ik. Ik denk niet dat ik mijn vriendin zover krijg om mee te gaan, omdat ze veel dieren heeft die verzorgd moeten worden. Maar stel we hebben kinderen die voor de dieren kunnen zorgen denk ik wel dat ze mee gaat. Verder staat er niet veel op mijn bucketlist. Ik ben eigenlijk heel tevreden met wat ik heb.

Wat is iets wat nog niemand uit het team van je weet?

Ik heb geen geheimen. En de dingen die geheim zijn zijn dat met een reden, haha. Als ik dan toch iets moet zeggen: sinds mijn zesde is mijn favoriete kleur rood. En ik hou niet van snoepen, maar ik drink wel veel suiker. Een fles cola kan ik in een keer leegdrinken, maar mijn lievelingsdrinken blijft Lipton Ice Tea citroen.