Gratis openbare laadpaal
aanvragen Alphen aan den Rijn

Laadpaal vaak bezet? Of geen laadpaal bij jou in de buurt in Alphen aan den Rijn? Vraag nu gratis een laadpaal aan en ontvang een VVV cadeaubon of een nationale goede doelen bon ter waarde van €25*. Je regelt het binnen 2 minuten.

Bij het kiezen van een cadeau ga ik ga akkoord met de actievoorwaarden.

*Je ontvangt de tegoedbon wanneer wij jouw aanvraag goedkeuren en doorzetten naar de gemeente. Lees onze actievoorwaarden voor meer informatie.

Vraag een laadpaal aan in Alphen aan den Rijn

  • Gratis en binnen 2 minuten aanvragen
  • Veelal geplaatst binnen 300 meter van je adres
  • Binnen 5 tot 6 maanden geregeld
  • 24/7 storingsdienst

100% groen

Snel en kosteloos

Aanvraag ingediend, wat nu?

Park&Charge beoordeelt jouw aanvraag binnen 5-10 werkdagen. We kijken of de door jou voorgestelde locatie geschikt is voor een openbare laadpaal en leggen de locatie vervolgens voor aan de gemeente. In de meeste gevallen plaatsen we de paal binnen 300 meter van het adres van de aanvrager.

Na akkoord van de gemeente krijgen omwonenden 6 weken tijd om bezwaar te maken en als er geen bezwaren komen, wordt de laadpaal snel geplaatst en aangesloten. Bekijk de infographic voor meer informatie over de verschillende stappen van het realisatieproces. 

Extra informatie

Kijk voor onze actuele tarieven op onze tarievenpagina.

Heb je vragen over het aanvraagproces of andere algemene vragen? Neem contact met ons op via klantenservice@parkncharge.nl