PARKnCHARGE biedt 2 typen laadpunten aan met een bijpassend tarief. Er zijn Smooth laadpunten en Power laadpunten. Welke laadsnelheid van toepassing is zie je gemakkelijk met behulp van de stickers op de laadpaal.

Laad je je auto ’s nachts of tijdens je werkdag op, of heeft je elektrische auto een 1-fase lader? Gebruik dan een van de voordelige Smooth-laadpunten. Een Smooth-laadpunt levert een minimaal vermogen van 2,8 kW. Wordt het laadplein niet volledig bezet of belast, dan is er een vermogen tot wel 5,7 kW beschikbaar. Je auto hier opladen kost €0,25 per kWh (incl. BTW) met een connectietarief van € 0,25 per uur (incl. BTW).

Elk laadplein in de openbare ruimte is voorzien van ten minste één Power-laadpunt, geschikt voor auto’s met een 3-fase (krachtstroom) laadmogelijkheid. Wanneer je auto de mogelijkheid heeft om 3- fase te laden kan je via het Power-laadpunt tot wel 17 kW laden. Het kW vermogen dat beschikbaar is, hangt af van het aantal auto’s dat tegelijkertijd laadt. Het Power-laadpunt heeft een gegarandeerd vermogen van 8,6 kW.

Uitgebreide informatie vind je op onze tarieven pagina.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search