Tarieven voor het opladen bij een EVnetNL door Park&Charge laadpaal

Hieronder staan de tarieven die EVnetNL by Park&Charge in rekening brengt bij serviceproviders (eMSP’s), dit zijn partijen die de laadpassen uitgeven. Deze laadtarieven zijn ook van toepassing op laden zonder laadpas (ad hoc laden). Serviceproviders (eMSP’s) berekenen deze tarieven op eigen wijze aan hun klanten door. Wanneer je laadt met een laadpas kan je de tarieven die voor jou gelden inzien via jouw serviceprovider.

EVnetNL by  Park&Charge biedt 2 typen laadpunten aan met een bijpassend tarief. Er zijn Smooth laadpunten en Power laadpunten. Welke laadsnelheid van toepassing is zie je gemakkelijk met behulp van de stickers op de laadpaal.

Tarief per kWhConnectietarief per uur
EVNetNL Standaard Tarief€0,54€0,30
Go-Ral Tarief€0,48€0,00
Philitelaan - Eindhoven€0,50€0,00
Turfmarkt Zwolle€0,50€0,30
MRA-e Tarief€0,50€0,30

De tarieven zijn inclusief BTW.

Transparante tarieven 

In januari 2023 hebben we bij Park&Charge als een van de eersten onze tarieven verlaagd. Dat we daar zo snel mee zijn komt omdat we eerlijke stroom bieden.

Net als iedereen hadden we vorig jaar te maken met een enorme stijging van de stroomprijs. Onze tarieven moesten omhoog. Eerlijke stroom bieden betekent dat je transparant bent en meebeweegt met de elektriciteitsmarkt. Toen de prijs voor stroom hoog was waren onze tarieven hoger en nu de stroomprijs zakt, zijn onze tarieven lager.

Investeren in duurzame ontwikkeling doen we iedere dag opnieuw, door jou en de steeds grotere groep elektrische rijders te voorzien van laadpalen.